vineri, 9 septembrie 2011

Dumnezeul nostru

Timpul in care ne aflam ne face tot mai vulnerabili. In momentul de fata ne confruntam cu dorinta oamenilor de a fi cat mai buni, mai performanti. Este un lucru bun sa fi performant? Daca nu stai mult sa te gandesti ai spune ca a dori sa fi performant nu este un lucru rau, ba din contra e foarte bine sa doresti sa iti doresti mai mult.
Adevarul e altul. Adevarul este ca omul e periculos sa continuie sa devina performant si sa vrea sa isi doreasca din ce in ce mai mult.

Suntem pe planeta Pamant, Pamantul are aceleasi dimensiuni de cand e.... lumea, nu s-a mai marit nici nu s-a mai micit.
Sa facem un test de imaginatie!
 Sa presupunem ca o persoana la care banii nu sunt o problema, care are tot ce isi doreste se plictiseste, si vrea mai mult. E greu sa intelegi ce ar mai putea avea, pentru ca teoretic are tot ce isi doreste insa el se simte nefericit nu se simte implinit, ceva il macina, nu poate dormi noaptea. O astfel de persoana ce are totul insa nu este fericit, s-ar putea sa iti vrea raul, sa inceapa sa se joace cu lumea, sa creada ca el este cel mai puternic si sa inceapa sa colectioneze oameni. Cum?

Manipularea este o forma de a intra in mintea oamenilor si a-i face pe acestia sa gandeasca in favoarea ta. Manipularea este arma aceste. Dumnezeu trebuie sa fie in continuare in inima si in capul nostru, iar toti cei care incearca sa nege existenta lui Dumnezeu nu vor sa faca altceva devat sa manipuleze oamenii si sa ii duca intr-o capcana teribila.

Dumnezeu trebuie sa fie in noi, nu o sa faci nimic fara Dumnezeu, or sa fie multi cei care or sa spuna ca stiinta contrazice existenta lui Dumnezeu, este eronat, este manipulare, stiinta de azi este facuta intr-un fel in care avantajeaza pe cineva. Sa nu credeti ca ceva este intamplator, nu! nimic nu este intamplator totul este facut pentru cineva cu un anumit scop.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu